Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwe trends? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Nieuws

De digitale wereld verandert elke dag. Wij houden je daarom graag op de hoogte van de laatste nieuwe trends. 

Creëer je Modern Workplace
- 7 oktober 2020 -

Werknemers zijn meer en meer op zoek naar een flexibele werkplek. Glijdende werkuren, een goeie balans tussen werk en privé, de mogelijkheid om van thuis uit te werken,... Daarnaast is er ook de opkomende trend van digitalisering. 


Ontdek Surface Headphones 2
- 10 september 2020 -

Dankzij de nieuwe Surface Headphones 2 geniet je van nog intenser geluid en een nog betere beleving van je muziek en telefoongesprekken. De koptelefoon is volledig draadloos en heeft een batterijduur tot wel 20 uur! Ontdek hem nu!

Veilig dankzij slimme deurbel
- 14 augustus 2020 -

Wil jij ook een veilige omgeving op kantoor creëren voor je medewerkers, klanten, …? Zorg dan voor een slimme deurbel die volledig coronaproof is. Je deurbel wordt bovendien gekoppeld met je VOIP-telefooncentrale zodat je geen extra intercoms moet kopen.

Bescherm je Microsoft 365-data
- 20 mei 2020 -

Microsoft 365 bewaart verwijderde gegevens maar 93 dagen in de prullenmand. Daarbovenop is het herstellen van die gegevens een moeizaam, lang en handmatig proces. Hoe zorg je nu dat je Microsoft 365-data beschermt en snel hersteld wordt?

Efficiënt en flexibel werken?
- 18 januari 2020 -

Dankzij Office 365 werk je altijd en overal  efficiënt met elkaar samen. Zowel online als offline kan je samenwerken met je medewerkers. Je kan telkens zien wie welke aanpassingen gedaan heeft. Bovendien geniet je in je Office 365-pakket van veel meer dan Word en Excel!

Windows 7 stopt ermee
- 23 november 2019 -

Vanaf januari 2020 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows 7. Microsoft zal geen technische ondersteuning, software-updates en beveiligingsupdates meer bieden. Je toestel zal op die manier extreem vatbaar zijn voor virussen, spam en onveilige software (malware).

Efficiënt kopiëren en plakken met Windows Klembord
- 8 november 2019 -

Wil jij ook efficiënter kunnen kopiëren en plakken? Dat kan! Sinds de nieuwe update van Windows 10, kan je heel eenvoudig al je gekopieerde items opslaan en eenvoudig weer opvragen wanneer je ze nodig hebt. 

Digitaliseren? What's in name!
- 14 oktober 2019 -

Wil jij ook digitaliseren maar weet je niet waar te beginnen? Via deze do’s en dont’s leer je hoe je de stap naar een eenvoudige en digitale administratie kan zetten en hoe je je daardoor ten volle kan focussen op het succes van je onderneming.
 

Geregistreerd als dienstverlener van de KMO-portefeuille!
28 november 2018 -

Sinds kort is IF-IT4U erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille.  Ondernemers kunnen daardoor genieten van een subsidie als ze kiezen voor digitalisering.

Ontdek hoe wij uw IT-infrastructuur kunnen optimaliseren!