Onze diensten

Onze helpdesk staat 24/7 klaar om u te helpen met de dagelijkse support voor uw business!

Wij zijn graag uw IT-partner

Over ons

IF-IT4U bvba is ontstaan uit een  jarenlange samenwerking tussen twee oud schoolmakkers van het VHTI te Kortrijk. In het mythische jaar 2000, net afgestudeerd, richtte Patrice Huyse, IT4U bvba op. Een onderneming met als voornaamste doelstelling freelance ICT diensten aan te bieden aan verschillende KMO’s uit de streek van Menen, Kortrijk, Roeselare. Door de goede mond aan mond reclame en de vele contacten die reeds tijdens de studententijd werden opgebouwd, had IT4U al snel een pak tevreden klanten in zijn portfolio.

Door de toenemende interne groei van de bestaande klanten en het gevoel dat verdere groei uitgesloten was, trok Patrice in het jaar 2006, Koen Verbeke aan boord. Koen, die toen nog aan de slag was bij RealDolmen, richtte begin 2006 zijn eigen bvba op, IF-IT.be bvba. De klanten werden netjes verdeeld en samen trokken ze er op uit om nog meer marktaandeel in de regio te verwerven.

1 januari 2011 werd IF-IT4U bvba plechtig boven de doopvond gehouden en werden enkele medewerkers in dienst genomen. Hierdoor kan IF-IT4U verder doorgroeien en een belangrijke positie innemen in de regio. 

Met IF-IT4U zijn wij Uw aanspreekpunt voor alles wat met Uw ICT ervaring te maken heeft.


Onze klanten en partners

Wij kiezen voor TOPkwaliteit voor onze klanten!

Wij vinden het belangrijk om onze klanten enkel kwaliteit aan te bieden en dus kiezen wij voor de beste producten en distributeurs die ons helpen dit verder door te trekken.

Dit is ook de reden waarom wij samenwerken met partners die ons alleen maar kwalitatieve producten leveren en ook het juiste advies en de juiste ondersteuning aanbieden. Zo kunnen wij precies die oplossingen samenstellen die onze klanten zullen waarderen.

We zijn dan ook blij dat spelers als Dell, VMware, Microsoft, WatchGuard, Citrix, PineApp, Symantec, Trustwave en Vasco al vele jaren onze vaste partners zijn.

Samen met hen zijn we in staat om betrouwbare en kwalitatieve oplossingen aan onze klanten te bieden. Met distribiteurs als Tech Data, Copaco, Inec, Ingram Micro, Nuvias en nog veel meer brengen we deze oplossingen tot bij u.


Odoo • Tekst en afbeelding

Ontdek hoe wij uw IT-infrastructuur kunnen optimaliseren!